Corona Update

http://winterstormbelgium.be/category/nieuws/


Beste relatie,

Ook wij proberen er alles aan te doen om de verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Omwille daarvan hebben we besloten onze werkzaamheden die normaalgezien op kantoor in Lummen plaatsvinden, van thuis uit verder te zetten, en dit alvast tot en met 5 april.

Als u tijdens deze periode een prijsofferte (zowel verhuur als verkoop) wil ontvangen, of de huurbeschikbaarheid van materialen voor toekomstige projecten wil weten aarzel dan niet om per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen. We staan àltijd paraat om u te helpen, ook tijdens deze moeilijke periode! 

Verhuur: Stijn Vanstiphout – stijn@lvlmultimedia.be – +32 496 92 96 91
Verkoop: Ludo Verboven – ludo@lvlmultimedia.be – +32 495 52 70 04
Logistiek: Wim Verboven – wim@lvlmultimedia.be – +32 474 41 69 12

Om de continuïteit van onze diensten in de mate van het mogelijke te garanderen kan gehuurd materiaal (zal tussen elke overdracht ontsmet worden) nog afgehaald en teruggebracht worden, maar dit enkel op afspraak. Ook zal de overdracht van materiaal ‘contactloos’ verlopen (‘pick-up/drop and leave’).

Op dit moment wordt tevens de laatste hand gelegd aan een up-to-date verhuurprijslijst. Deze zal één van de komende dagen digitaal in uw bus belanden.

Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Stijn Vanstiphout
Wim Verboven
Ludo Verboven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *